Kleurrijke  moderne abstracte kunst, landschappen, zeegezichten en schilderijen van bloemen en tuin..
Ontdek schilderijen die je meenemen naar een weelderige tuin, laten dwalen door een boeiend landschap of onderdompelen in abstracties. 


Welkom in mijn wereld, waarin elke dag anders is gekleurd. Of het nou om een landschap, een kleurrijke bloemenweide of een abstract schilderij gaat ... mijn doel is een bepaalde emotie vast te leggen. Met kwast, paletmes en mijn handen vorm ik wolken, golven of een reeks velden met wilde bloemen. Elk werk is met passie geschilderd en geïnspireerd op de kleurschakeringen van het dagelijkse leven. In veel van mijn schilderijen is de natuur een steeds terugkerend thema. Dat is toch de basis van ons bestaan.

Een origineel schilderij heeft altijd iets bijzonders. Er is er maar één van. Het ontstaan is voor mij een gevoelsmatig proces. Het werkproces is steeds anders en niet precies in woorden uit te drukken. Ik kan mijn eigen schilderijen niet kopiëren, omdat een later moment weer anders is en ik weer anders kijk, voel en werk. Ik laat me graag uitdagen en werk om die reden in series.

 

Neem contact op
Stuur een bericht. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Je zocht ook op: modern schilderij, abstract schilderij, kunstenaars Blaricum, figuratieve schilderijen, kunst kopen, moderne schilderijen, abstracte schilderijen, bloemenschilderijen, bloemstilleven, stilleven, landschapsschilderijen, zeegezicht, zeezichten, zeelandschap, abstract schilderen, geometrische kunst, geometrische kunstwerken, abstract landschap, abstract art, galerie online, kunst aan de muur, kunst voor bedrijven, landschap schilderij, zeegezichten schilderen, bloemenschilderij, hoe schilder je een landschap of een zeegezicht, een kunstwerk met bloemen, vergezicht, Singulart, Singulartstudio, Singulartofficial, Nederlandse kunstschilders, art Holland, galerie T, galerie Polhus, Galerie Exelmans België, Duitsland, Italië, collectie schilderijen, art-collector, kunstcollectie, contemporary Art, Artists.kunst, museum Nagele, museum de Casteele Poort, Joke Vingerhoed is op facebook, volg Joke Vingerhoed op Instagram, schilderen met acryl, olieverf schilderij, gemengde technieken, schilderen met acrylverf, kunstwerk van de week, kunstwerk van de maand, abstract expressionisme, kunst brengt kleur in het interieur, kleurrijke kunst in je interieur, hoe maak ik een schilderij, online galerie, abstract schilderen tips, groot bloemen schilderij, groot abstract schilderij, kunsthandel in het gooi, kunstenaars Laren-Blaricum, Tefka atelierroute, Gooise kunstenaars.